Belysning till fitnesscentre og gym

Skab effektiv og motiverende belysning i fitnesscentre og træningslokaler med belysning og armaturer.

Gym vi arbejder med

friskis-logotyp
wellness-studio-logotyp
nordic-wellness-logotyp
malkars-logotyp

Vi hjælper dig med belysning til træningscenter og gym

Med flere års erfaring med LED-belysning til fitnesscentre, gym, helse-/træningsklubb, crossfitcentre og andre træningsfaciliteter kan vi hjælpe dig med at finde det rigtige lys til dine lokaler. Gennem både generel belysning i lokalerne samt belysningsløsninger som effektbelysning og dekorativ belysning får du belysning, der øger de besøgendes trivsel og præstation. Xcen er en svensk leverandør men leverer i hele Norden!

Linear lighting

Med forskellige typer lineær belysning kan du blandt andet montere den på loftet, markere løbebaner med streger på loftet eller sætte LED-lights i form af pile for at guide og inspirere den besøgende.

Indirekte lys i loftet

Indirekte lys, hvor lyskilden er skjult, giver behageligt lys, der fungerer som generel belysning og effektbelysning. Ved også at vælge farvet lys ved hjælp af RGB LED strips kan du skabe motiverende scener.

Opadgående lys

Er der højt til loftet i træningslokalerne, kan du bruge lys opad som et supplement til det sædvanlige lys nedad for at give rummet mere plads. RGB lys som uplight giver en flot effekt i fitnesscentre, padel haller og andre træningsfaciliteter.

Indirekte lys på væggene

Øg følelsen af ​​velvære i træningslokalet og installer for eksempel baglygter bag spejlene for effektivt lys. Eller lav baggrundsbelyste mønstre på væggen i forskellige former og mønstre, måske fitnesscentrets logo?

Fremhæv punkter i fitnesscenteret

Ud over generel generel belysning kan det være ønskeligt at sætte lys omkring bestemte punkter i fitnesscentret, gym eller træningscenter. Det kan for eksempel være lineær belysning over frivægte, squatstativer eller andre områder, der er værd at lyse op i fitnesscentret.

Skab stemning med lys

Afhængigt af hvilken type atmosfære du vil skabe i fitnesscentret, kan du bruge en række forskellige belysningsmuligheder eller blot en blanding afhængig af brugen. Hvis du har et større rum, skal du muligvis bruge mere lys ved visse lejligheder end andre.

Lys til fitnesscentre

 1. TOP Lineær belysning 2m lang Dæmpbar
  TOP Lineær belysning 2m lang Dæmpbar
  Kontor
  Gym
  Restaurant
  Flere muligheder
  Så lavt som 1.699 kr.
 1. Tube Mini 24W 2196lm
  Tube Mini 24W 2196lm
  Butik
  Udstilling
  Kontor
  Flere muligheder
  Så lavt som 778 kr.
 1. Hector - Lille, anti-glare downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Hector - Lille, anti-glare downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Kontor
  Hotel
  Restaurant
  Flere muligheder
  Så lavt som 487 kr.

Lys mørkere overflader op i fitnesscenteret

Installer god belysning i mindre gym eller ru for ikke at skræmme besøgende væk. Måske er det ikke alle, der tør gå til et frivægtsrum, hvis det føles for mørkt. Skab i stedet et indbydende fitness studio med belysning.

Skapa effekter med belysning

Oplyste portaler kan give den besøgende et ekstra boost at passere igennem for at booste ydeevne og selvtillid. En anden almindelig måde at oplyse fitnesscentre på er mønstre af lineær belysning, såsom pile, der repræsenterer hastighed og hurtig. Lyspile kan monteres både i loftet og på væggene, alt efter hvad der ønskes.

Eksempler på lyseffekter
 • LED strips rundt om entré eller omklædningsrum.
 • Farvet lys i former for at skabe effektiv belysning
 • Lineær belysning, der danner rektangler og firkanter for at fremhæve områder

Øge de besøgendes velvære

Lys øger komforten i alle lokaler og nogle eksempler i fitnesscentret er belysning i trapperne eller indirekte belysning i omklædningsrummet omkring spejle og lignende. Gennem indirekte belysning med LED-strips får du en moderne og indbydende følelse, der skaber gengangere, der nyder fitnesscentret.

Vores projekter til træningscentre

Belysning till Nordic Wellness gym

Lineær belysning hos Friskis og Svettis

Spørg os om belysning til fitnesscentre

Beskriv gerne din sag og dine ønsker så detaljeret som muligt for hurtigst mulig håndtering af din e-mail og vedhæft gerne eventuelle tegninger eller dokumentation, hvis det drejer sig om tilbud eller lignende.

KONTAKTINFORMATION

Vores hovedkvarter og produktion er i Värnamo, men vi har også et kontor i Malmø. Vi leverer belysning til Sverige, Danmark, Norge og Finland.Värnamo
Kalkstensvägen 7
331 44 Värnamo


Malmö
Einar Hansens Esplanad 29
211 13 Malmö

EMAIL OS

Beskriv venligst din sag så detaljeret som muligt for den hurtigste håndtering af din e-mail. information@xcen.se

RING TIL OS

Foretrækker du at håndtere din sag over telefonen? Du er velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig med alle dine spørgsmål. 0370-378530

RGB belysning til motionsrum/træningsrum

RGB-belysning og farvet lys bliver mere og mere almindeligt i fitnesscentre og træningslokaler. Ligesom på billederne har vi hos Xcen leveret armaturer og RGB-lys til Nordic Wellness. Vi har bistået med planlægning og udvælgelse af professionelle produkter fra vores sortiment for at opnå effektiv belysning. I dette tilfælde gælder det ofte lineær belysning, som vi bygger med LED-strips, der så kan foldes ind, monteres tæt på loftet eller hænges ned. Vi har også mulighed for at tilpasse både længder, lysfarve, lysstyring efter funktion og miljø.

RGB LED strips i fitnesscentre og træningsrum

RGB LED strips er nemme at arbejde med og måske optimale for dem, der ønsker farvet lys i et fitnesscenter. Der findes selvfølgelig andre typer belysning som LED paneler, spotlights og downlights. Men hvis du vil bygge moderne belysning med RGB-lys i et fitnesscenter, er LED-strips nok den bedste mulighed. Et RGB LED strip armatur er faktisk et RGB LED tape, der er fastgjort til en aluminiumsprofil. Alt kan bestilles hos os og vi har kun professionelle produkter med lys af høj kvalitet. Vi hjælper dig gerne med at planlægge og vi kan også skræddersy til de mål, der passer til dit projekt. Kom i kontakt med os!

offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!