INDKØBSKURV

LED LYS TIL BUTIKSINDRETNING

Indbygget belysning i indretning

Xcen fuldender din butiksindretning med LED til butiksindretning. Godt indbygget belysning i indretningen gør, at varerne bedre kan ses og fanger kundernes interesse, det fører til øget salg.

Xcen gør belysning enkel! I over 30 år har vi hjulpet indretningsdesignere i butikker og indretningsproducenter med at udvikle passende belysning.

Der er mange faktorer at tænke på, når man vælger belysning til butiksindretning, såsom farvetemperatur, lysstyrke, lysets spredningsvinkel, temperatur osv.

Vi har i vores sortiment en række forskellige former for LED produkter, som er passende at bygge ind i indretningen, lysramper og lysskilte. Billederne foroven og nedenfor viser butikker, hvor indbygget hyldebelysning med led bånd, lyskasser og specialtilpassede LED-løsninger bruges.

Vil du vide mere om hvordan vi bygger hyldebelysning?

Xcen tilbyder helhedsløsninger, hvor vi løser dit behov for belysning til indretning, samt mere generel butiksbelysning.

Kontakt os idag - vi hjælper jer med belysningsideer, konstruktion og fremstilling af LED-løsninger til butiksindretning, lysramper og lyskasser.

LYS TIL BUTIKSINDRETNING

LED strip 9,6W/m IP20
Bardisk
Hyllor
LED strip 9,6W/m IP20
Så lavt som 105 kr
Aluminiumsprofiler - Forsænket lav
Så lavt som 54 kr