VORES FORRETNINGSKONCEPT

Xcen hjælper virksomheder med at realisere deres ideer om at udsætte varer og miljøer med lys. Vi er din lyspartner

Xcen er en svensk virksomhed, der hjælper kunder og leverer varer til hele Danmark. Alle priser er i DKK

XCEN EFFEKTIV LJUSPARTNER

At skabe den rigtige belysning er ikke altid let. Vi på Xcen har snart 30 års erfaring i at udvikle og producere løsninger til butiksbelysning og andre offentlige områder. Vores kompetencer strækker sig fra tegning til det færdige produkt. Vores (produkt)udvikling sker sammen med vores kunder, hvilket indebær at vi ofte er de første med nye løsninger. Så uanset om du skal have belysning til en hel butik, eller specialbelysning til et specifik produkt, vil vi komme med den påstand om at I er kommet til de rette.

I finder vores sortiment af færdige armatur i vores webshop til venstre på forsiden. Et bredt sortiment med professionel belysning som passer til butikker, restauranter, hoteller, boligforeninger så vel som private hjem.

Vi udvikler også specialbelysning og tilpasser belysningsløsninger sammen med vores kunder.

Om Xcen

Xcen AB har kontor i Malmö og i Värnamo. www.xcen.se

Har du spørgsmål om belysning, er på udkig efter et special armatur eller vil du have hjælp med idéer og belysningsplaner for en butik eller et lokale, så kontakt os venligst…..vi er til for dig.

Xcen AB, Kalkstensvägen 7, 331 44 Värnamo

information@xcen.se

+46370-378530

Historie

Xcen blev grundlagt i 2006 som en fortsættelse af Värnamo Belysning, der havde arbejdet med belysning til butiksinteriør i 20 år. Xcen fortsatte med fokus på butiksbelysning og udviklede egne produkter til hyldebelysning og lyskasser og supplerede disse med videresalg af andres produkter.

Tidligt, allerede i 2009, begyndte Xcen at arbejde med styretape og styrelister, som viste sig at være perfekte produkter til løsninger til butiksindretning. Tynde, fleksible og det faktum, at de kun afgiver lidt varme, gør LED-tapen perfekt til at bygge ind i interiøret. Et samarbejde blev startet med en virksomhed i Kina og vi samarbejder stadig med den samme fabrik i dag. I dag er dette firma en af ​​Kinas største producenter af led-tape, og vi er deres ældste kunde.

I 2015 udvidede Xcen sit kundefokus til at tilbyde skræddersyede led-løsninger og spotlights til mere end blot butikker og butiksindretning. Restauranter, hoteller, kontorer, messer og lignende offentlige miljøer tilbydes det samme professionelle udvalg af led-belysning.

Efter kraftig udvikling i 2012-2015 blev Xcen kåret som Gazellevirksomhed 2016 af Dagens Industri.

I efteråret 2019 flyttede Xcen ind i en helt nybygget fabrik i Värnamo. Nye lokaler tilpasset Xcens produkter og drift giver et godt grundlag for, at Xcen fortsat kan vokse, og for som lyspartner at hjælpe flere kunder med at realisere deres ideer om lys på varer, budskaber og i miljøer.

xcen-historia
offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!