Kontorbelysning

Den rigtige belysning skaber en behagelig arbejdsplads og øger produktiviteten på kontoret

Effektiv belysning til kontoret

På et kontor er det nødvendigt med effektiv belysning, som giver meget lys, er tilpasset efter aktivitet og er næsten vedligeholdelsesfri. Xcen arbejder med udvalgt LED-belysning, som er omkostningseffektivt og giver et supergodt lys. Et eksempel på armaturer til kontobelysning er LED-paneler. Nemme at installere og giver et godt, afblændet lys til en god pris.

LINEÆR BELYSNING

Lineær belysning er en innovativ måde at skabe generel kontorbelysning. Med moderne armaturer kan du skabe generel belysning med uendelige muligheder.

SPOTLIGHTS & DOWNLIGHTS

Med personlig service hjælper vi hos Xcen vores kunder med at vælge de rigtige spotlights til deres kontorer. Vores modeller har stor fleksibilitet med hensyn til udseende, lys og kontrol.

LED PANELER

Tynde, energirigtige LED-paneler og lofter med rigtig godt lysindfald. Vores professionelle LED-paneler bruges ofte til generel generel belysning på kontorer.

Armaturer til kontorbelysning

 1. TOP Lineær belysning 2m lang Dæmpbar
  TOP Lineær belysning 2m lang Dæmpbar
  Kontor
  Gym
  Restaurant
  Flere muligheder
  Så lavt som 1.699 kr.
 1. Tube Mini 24W 2196lm
  Tube Mini 24W 2196lm
  Butik
  Udstilling
  Kontor
  Flere muligheder
  Så lavt som 778 kr.
 1. Hector - Lille, anti-glare downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Hector - Lille, anti-glare downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Kontor
  Hotel
  Restaurant
  Flere muligheder
  Så lavt som 487 kr.
 1. Pendel Raster - 2m Dæmpbar Flere farver
  Pendel Raster - 2m Dæmpbar Flere farver
  Flere muligheder
  Så lavt som 2.578 kr.

Behagelig kontorbelysning

Vi hjælper til med belysningsudregninger til kontoret for at nå frem til den rette lysmængde og det rette antal armaturer. Det typiske lysniveau til almenbelysning på kontorer er 200lux på gangene og 300lux i selve kontorlandskabet. Dette suppleres med individuel pladsbelysning for at give mere lys afhængigt af den enkelte person og dennes arbejdsopgaver. Kontakt os for hjælp med lysudregninger til kontoret. Xcen er eksperter i belysning, og vi hjælper dig gerne med lyssætning og gode helhedsløsninger. Kontakt os i dag for effektiv belysning på arbejdspladsen.

BELYSNINGSBEREGNING AF KONTORER

Vi hjælper med lysberegninger til kontorer for at få de rigtige mængder lys og det rigtige antal armaturer.

Almindelige lysniveauer for generel belysning i kontorer er 200lux i korridorer og 300lux i kontorlandskaber. Derefter suppleres med individuel lokationsbelysning for mere lys afhængig af person og arbejdsopgave. Kontakt os for hjælp til lysberegninger til kontorer.

BELYSNING TIL MØDEVÆRELSER OG MØDERUM

Når det kommer til belysning til konferencelokaler og mødelokaler, kan behovene se meget forskellige ud.

Afhængig af adgang til naturligt dagslys og rummets størrelse, påvirker naturligvis. Miljøet og lyset skal både afspejle virksomhedens identitet, repræsentere faglighed og samtidig kunne reguleres, så det giver et godt arbejdslys og kan dæmpes til præsentationsbelysning.

Der er rigtig mange forskellige lysarmaturer, der kan tænkes i disse sammenhænge. Lineær belysning, spots på skinner, forsænkede spots er alle mulige muligheder. Et smart styresystem, der muliggør dæmpning, er også en klog idé til mødelokaler. Det er især vigtigt, hvis du ønsker at kunne interagere med skærmbaserede præsentationer i mødelokalet. Belysning til konferencelokaler og belysning til mødelokaler er simpelthen meget individuelt. Xcen har armaturet og knowhow, hvis du har spørgsmål vedrørende dit specifikke belysningsprojekt.

LED-PANELER OG LED-PANELER SOM KONTORBELYSNING

Et kontor har brug for en effektiv belysning, der giver meget lys, er tilpasset aktivitet og er næsten vedligeholdelsesfri. Xcen arbejder med nøje udvalgt LED-belysning, det er omkostningseffektivt og giver rigtig god kontorbelysning.

Et eksempel på et armatur, der opfylder dette til belysning i kontorer, er et LED-panel. Nem at installere og giver et jævnt lys til den rigtige pris. Husk ikke at bruge for mange LED paneler, men hold antallet lidt nede og kombiner i stedet med retningsbestemte spots på vægge og hylder. Det giver bedre lys og et mere behageligt kontor.

Vi i Xcen har arbejdet med belysning til kontorer i mange år og hjælper dig gerne med at vælge de rigtige produkter og muligheder for den optimale kontorbelysning. De led paneler vi tilbyder er af høj kvalitet, har den rigtige type fronter til at reducere blænding og de kan styres på hvilken som helst måde du ønsker, DALI, Switchdim, Plejd, Casambi.

Tidligere kontorprojekter

REFERENS - ECARX LINJÄR KONTORSBELYSNING

REFERENS - ÅTERBRUKSARMATURER TILL WINGÅRDS

Fråga oss om belysning

Beskriv gärna ditt ärende och önskemål så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl och bifoga gärna eventuella ritningar eller dokumentation om det berör offerter eller liknande.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor och produktion är i Värnamo men vi har också kontor i Malmö. Och givetvis levererar vi er belysning oavsett vart ni befinner er i Sverige.


Värnamo
Kalkstensvägen 7
331 44 Värnamo


Malmö
Einar Hansens Esplanad 29
211 13 Malmö

MEJLA OSS

Beskriv gärna ditt ärende så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl. information@xcen.se

RING OSS

Föredrar du hantering av ditt ärende över telefon? Ring gärna oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. 0370-378530

HUR MÅNGA ARMATURER BEHÖVS FÖR KONTOR?

Ta enkelt reda på hur många armaturer du behöver i kontorslokalen för att uppfylla era önskemål av belysning med hjälp av vår armatur-kalkylator.
offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!