LED paneler og plafonder

Tynde, energieffektive LED-paneler og -plafonde til lofter med godt lysindfald og lang levetid. Vores professionelle LED paneler bruges til generel belysning i offentlige miljøer som kontorer, butikker og fitnesscentre med mulighed for at ændre lysfarve, styringsmuligheder og størrelser.

led-platta-header

LED PLATTOR OCH PLAFONDER

Tunna, energieffektiva LED paneler och plafonder för innertak med bra ljus och lång livslängd. Våra professionella LED-paneler används för allmänbelysning i offentliga miljöer som kontor, butik och gym med möjligheter att ändra ljusfärg, styralternativ och storlekar.

Plafonder

Led paneler

 1. LED panel Premium 600x600 MP UGR<19
  LED panel Premium 600x600 MP UGR<19
  Kontor
  Værksted
  Butik
  Flere muligheder
  Så lavt som 766 kr.

Tilbehør LED paneler

Det rigtige led panel eller loft til dit projekt

Xcen arbejder med premium led paneler med godt lys og lang levetid. Vi tilbyder paneler i varmt hvidt lys 3000K eller normal hvidt 4000K i størrelserne 600x600mm og 300x1200mm. Panelerne kan fås med forskellige styringer såsom on/off, DALI, Switchdim, Fasdim eller trådløs styring via Casambi-appen.

Vi tilbyder også dynamiske hvide led paneler og RGBW led paneler.

I mange situationer er en lidt mindre plafond bedre egnet end et led panel. Fx i depotrum, trappeopgange eller toiletter. Nogle gange er lofterne lidt nemmere at montere, da de er mindre. Vores Plafond Ark fås med en indbygget sensor, der automatisk tænder og slukker lyset. Perfekt til for eksempel varehuse og andre lokaler, hvor folk ikke er til stede hele tiden.

LED panel service – Vi hjælper dig med at vælge armatur

Kontakt os, så hjælper vi dig med at foreslå, hvilken LED-panelmodel der passer bedst til dine lokaler. Vi hjælper også med lysberegninger for at se, hvor mange led-plader der er brug for og for at tjekke, at du får de rigtige lux-værdier på fx et kontor.

Hurtig montering - tyndt lys led panel med formonteret tilslutning

Led-panelerne du finder ovenfor er tynde, kun 8 mm, hvilket gør dem nemme at montere og stilfulde at pendle ned. På vores fabrik i Värnamo kan vi formontere tilslutningskabler i ønskede længder og stik for at gøre din installation så hurtig og smidig som muligt.

Led panel kontor kompletterat med miljöljus  Ledpaneler på gym


Ofte stillede spørgsmål om LED paneler og LED fliser

Hvad adskiller de forskellige modeller af LED-loftpaneler?

De modeller af led paneler, som vi sælger, har en mikroprismatisk front, som giver et mere behageligt lys. Du kan opnå en UGR-værdi under 19, hvilket er anbefalingen for kontorer. Alle paneler fås i 3000K eller 4000K. Til de fleste applikationer anbefaler vi 3000K. På nogle kontorer og i hospitalsmiljøer, laboratorier osv. ønsker man et hvidere lys fra led-panelet, og så anbefaler vi 4000K. For eksempel har vi 4000K på led-panelerne i vores produktion i Värnamo.

Bemærk at vi ikke anbefaler mere end 4500lm fra et led panel, selvom der er paneler der er meget stærkere. Kommer der mere lys fra en så begrænset overflade, vil lyset være for stærkt, og lokalerne vil ikke være behagelige for besøgende at opholde sig i.

Hvordan er et LED-panel tilsluttet?

De fleste modeller leveres med en driver, der kobles til LED-pladen med en hurtig forbindelse. I den anden ende af driveren er der en terminal, hvori installatøren enten kan indsætte en standardforbindelsesledning til en stikkontakt eller lave en fast installation. Vi tilbyder at formontere tilslutningskabler i den ønskede længde og type.

Inkoppling av transformatorInkoppling av transformator

Billede af driver på bagsiden af en samlingsplade med klemrække til tilslutning af tilslutningskablet

 

Hvilke monteringsmuligheder er tilgængelige?

Forsænket i loft, udvendigt i ramme eller ophængt med kabel. Se eksempler på billederne nedenfor på forskellige monteringer af led paneler.

Exempel placering av ledpaneler på kontorExempel placering av ledpaneler på kontorExempel placering av ledpaneler på kontor

 

Hvordan kan du dæmpe en LED-panel?

Forskellige modeller understøtter forskellige dæmpningsteknikker. Til vores premium dæmpbare led panel købes pladen separat, og så kan du vælge en tænd/sluk driver, eller en dæmpbar driver at tilslutte. Den mest almindelige er den dæmpbare driver, der understøtter DALI og Switchdim. Vi kan også tilbyde dæmpning via Casambi eller Plejd. Kontakt os, så hjælper vi dig med at vælge den rigtige.

LED-panelet, der understøtter dynamisk hvid (Tuneable white led-panel), kan dæmpes og skiftes mellem forskellige hvide lysfarver. Hvis du bruger RGBW-led-panelet, kan du skifte til enhver farve.

 

Hvor mange LED-paneler skal der til et rum?

En regek for et kontor kan være 8 kvm/fugeplade, hvis de sidder i en højde på omkring 3m. Men præcis hvor mange du skal have afhænger af en masse forskellige årsager. Hvad skal der laves i rummet, hvilken anden belysning er tilgængelig, dagslys, loftshøjde, farve på vægge og møbler. Brug gerne vores værktøj til at beregne, hvor mange led plader, der skal bruges til dine lokaler.

Ved større projekter hjælper vi kunder med lysplaner og lysberegninger. Herefter tegner vi rummet op i Dialux og laver lysberegninger for at nå frem til det rigtige antal led paneler til hvert rum.

 
offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!