RGB LED bånd

LED bånd RGB er et fleksibelt belysningsprodukt, hvor det er muligt at ændre lysfarven efter ønske. RGB står for Rød, Grøn, Blå og hver diode består af 3 små dioder, en af ​​hver grundfarve. Ved hjælp af en controller kan disse farver blandes for at få den ønskede lysfarve på din RGB LED bånd eller RGB LED strip

gymbelysning-indirektljus-taket2

LED TEJP RGB (flera färger)

LED tejp RGB är en flexibel belysningsprodukt där det går att ändra ljusfärg efter eget önskemål. RGB står för Red, Green, Blue och varje diod består av 3 stycken små dioder, en av varje basfärg. Med hjälp av en kontroller kan dessa färger blandas för att få till önskad ljusfärg på sin RGB LED strip eller RGB LED-list.

Led strips RGB

Led strips RGBW

SKY - Controllers

DALI / DMX / ZIGBEE

CASAMBI

  1. Fjernbetjening Casambi Xpress
    Fjernbetjening Casambi Xpress
    Flere muligheder
    Så lavt som 1.431 kr.

Repeater

Med RGB LED tape kan du skabe unikke miljøer med fede effekter, vil du også have mulighed for et flot hvidt lys, kan du med fordel bruge RGBW LED tape. Denne LED-strimmel har fire små dioder pr. diode; rød, grøn, blå og hvid. På den måde kan du fx skabe et godt hvidt lys i løbet af dagen og vende belysningen til den ønskede farve i løbet af aftenen.

Smart lysstyring af RGB LED strips

Vores RGB LED-strips kan nemt styres via en controller. I vores sortiment finder du både styreenhed med rat, fjernbetjening og trådløs lysstyring via Casambi. Hvis du vil vide mere om dette, har vi lavet en guide til sammenkobling af rgb ledstrips og Casambi. Ønsker du mere inspiration og tips til ledningsdiagrammer, anbefaler vi, at du downloader vores produktkatalog eller montagevejledning, som du finder længere oppe på siden.

Hvilken RGB LED strip skal jeg bruge?

Vi har fire forskellige modeller af LED strips, der kan skifte farve. To styks RGB LED-striber med 14,4W/m hvor forskellen er IP-klassificeringen, som fortæller om tapen er støv- og vandafvisende. IP20 er perfekt, når LED-bånd skal være indendørs og IP62 er bedre, hvis den udsættes for fugt eller væske (f.eks. i en bardisk). Vores RGBW LED strip har en lidt højere effekt på 19,2W/m og har desuden en hvid diode, hvilket gør at båndet er lidt mere allround. Den kan med andre ord også bruges som en almindelig LED strip med hvid lysfarve. Perfekt til dem, der vil have det bedste fra begge verdener. Sidst men ikke mindst har vi en LED strip RGB med IP68. Den kommer på en 5-meters rulle og er fuldstændig vandafvisende, hvilket gør den fremragende til fx en badebro eller swimmingpool.

Eksempler på projekter med RGB LED strips

  

offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!