Controller RGB og dynamisk hvid

I denne kategori har vi samlet kontroller til RGB led tape og RGBW led strips, der styrer farver og dæmpning af lyset. Samt styreenheder til dynamisk hvidt led bånd, hvor du kan variere lyset mellem varmt hvidt og køligt hvidt lys.

Styrenheter

I denna kategori har vi samlat kontroller för RGB ledtejp och RGBW ledstrips som styr färger och dimring av ljuset. Samt styrenheter för dynamisk vit ledtejp där man kan variera ljuset mellan varmvitt och kallvitt ljus.

SKY - Controllers + Styreenhed

DALI / DMX / ZIGBEE

CASAMBI

  1. Fjernbetjening Casambi Xpress
    Fjernbetjening Casambi Xpress
    Flere muligheder
    Så lavt som 1.431 kr.

Repeaters

Med RGB LED tape kan du skabe unikke miljøer med fede effekter, vil du også have mulighed for et flot hvidt lys, kan du med fordel bruge RGBW LED tape. Denne LED-bånd har fire små dioder pr. diode; rød, grøn, blå og hvid. På den måde kan du fx skabe et godt hvidt lys i løbet af dagen og vende belysningen til den ønskede farve i løbet af aftenen.

SMART LYSSTYRING AF RGB LED-STRIPS

Vores RGB LED-strips kan nemt styres via en controller. I vores sortiment finder du både styreenhed med rat, fjernbetjening og trådløs lysstyring via Casambi. Hvis du vil vide mere om dette, har vi lavet en guide til sammenkobling af rgb ledstrips og Casambi. Ønsker du mere inspiration og tips til ledningsdiagrammer, anbefaler vi, at du downloader vores produktkatalog eller montagevejledning, som du finder længere oppe på siden.

HVILKEN RGB LED STRIP / LED BÅND SKAL JEG BRUGE?

Vi har fire forskellige modeller af LED strips, der kan skifte farve. To styks RGB LED-striber med 14,4W/m hvor forskellen er IP-klassificeringen, som fortæller om tapen er støv- og vandafvisende. IP20 er perfekt, når LED-strimlen skal være indendørs og IP62 er bedre, hvis den udsættes for fugt eller væske (f.eks. i en bardisk). Vores RGBW LED strip har en lidt højere effekt på 19,2W/m og har desuden en hvid diode, hvilket gør at båndet er lidt mere allround. Den kan med andre ord også bruges som en almindelig LED strip med hvid lysfarve. Perfekt til dem, der vil have det bedste fra begge verdener. Sidst men ikke mindst har vi en LED strip RGB med IP68. Den kommer på en 5-meters rulle og er fuldstændig vandafvisende, hvilket gør den fremragende til fx en badebro eller swimmingpool.

EKSEMPLER PÅ PROJEKTER MED RGB LED-STRIPS

  

offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!