Hotelbelysning

Belysning til hoteller er et meget bredt område, idet der findes så mange forskellige slags lokaler i en hotelbygning. Et hotel har frem for alt brug for rigtig god almenbelysning, men måske også for nogle former for punktbelysning og andra 

SKABE BEHAGELIGE HOTELMILJØER MED GODT LYS

På et hotel handler det om at skabe miljøer, hvor besøgende føler sig godt tilpas og kan slappe af. Så bør du arbejde med skjult belysning i loft, vægge og interiør, der skaber et behageligt lysspor og fremhæver smukke detaljer i indretningen. Den kan suppleres med punktbelysning og generel belysning fra dæmpbare spotlights. Med Xcens lineære armaturer, stilfulde spotlights og skræddersyet service af styreskinner kan du realisere dine belysningsidéer.

ARMATURER FÖR HOTELBELYSNING

 1. Spotlight Flex GU10 til 3-faset skinne
  Spotlight Flex GU10 til 3-faset skinne
  Hotel
  Kontor
  Hjem
  Flere muligheder
  Så lavt som 408 kr.
 1. Led tape COB 8W/m 24V IP20
  Led tape COB 8W/m 24V IP20
  Dekoration
  Hylder
  Flere muligheder
  Så lavt som 113 kr.
 1. Hector - Lille, anti-glare downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Hector - Lille, anti-glare downlight 10W 891lm Ø:80mm
  Kontor
  Hotel
  Restaurant
  Flere muligheder
  Så lavt som 487 kr.
 1. Aluprofil PN6 27x26mm 2m
  Aluprofil PN6 27x26mm 2m
  Flere muligheder
  Så lavt som 278 kr.

SNYGG BELYSNING PÅ HOTELL

Med hjälp av dold och synlig led belysning i tak och inredning kan man skapa snygga hotellmiljöer som ger besökarna ett positivt intryck. Kombinera detta med riktbara spotlights på väggar, pelare och andra vertikala ytor och ni får en spännande hotellbelysning som blandar ljusa ytor med lite skuggor. Xcen hjälper er att ta fram snygg hotellbelysning.

Belysning til lobby og lounge

Lobby- og loungebelysning er ikke unik for hoteller, men kan findes i lufthavne, konferencebygninger, kongressale, togstationer og meget mere.

Når det kommer til at finde den rette belysning til disse miljøer, er der en række ting, som kan være værd at have i baghovedet. En lobby, lounge eller foyer er ofte det første, en gæst ser. Vi ved alle, hvor vigtigt det første indtryk siges at være, og det er også sandt i dette tilfælde. Derfor ønsker vi allerede her at skabe en følelse, der er imødekommende og integreret med bygningens personlighed og identitet.

Følelser, som vi ofte stræber efter at opnå, er: rolige, behagelige, varme, imødekommende men også lette og luftige. Der findes et bredt udvalg af armaturer med LED-belysning, der passer ind i denne type miljø. Leder du efter lobby- eller loungebelysning, er du mere end velkommen til at kontakte os, så fortæller vi mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige belysning til dit projekt.

Belysning til hotelværelser

Forsænkede spots eller spots på en bane kombineret med skjulte styreskinner skaber stilrent lys med mange muligheder på hotelværelser.

Vi anbefaler lys på vægge og baglys fra retningsbestemte spots i både værelse og badeværelse. Den kan kombineres med baglygter i form af lineært lys fra skjulte løbere bag sengegavl og gardin.

Glem ikke godt lys ved spejlene på hotelværelserne og badeværelserne! Vi hos Xcen hjælper dig med at udvikle skræddersyede løsninger til føringsskinner til indretning af hotelværelser.

Specialbelysning til hotel

I forbindelse med projektering af nye hoteller og andre bygninger producerer arkitekten nogle gange specialdesignede armaturer. Xcen har sin egen armaturfremstilling på fabrikken i Värnamo og fremstiller nogle gange disse specielle lamper.

Fråga oss om belysning

Beskriv gärna ditt ärende och önskemål så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl och bifoga gärna eventuella ritningar eller dokumentation om det berör offerter eller liknande.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor och produktion är i Värnamo men vi har också kontor i Malmö. Och givetvis levererar vi er belysning oavsett vart ni befinner er i Sverige.


Värnamo
Kalkstensvägen 7
331 44 Värnamo


Malmö
Einar Hansens Esplanad 29
211 13 Malmö

MEJLA OSS

Beskriv gärna ditt ärende så utförligt som möjligt för snabbast hantering av ditt mejl. information@xcen.se

RING OSS

Föredrar du hantering av ditt ärende över telefon? Ring gärna oss så hjälper vi dig med alla dina frågor. 0370-378530

offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!