Skyltbelysning

För att en butik skall lyckas bör den ge ett bra intryck utifrån så att kunderna hittar butiken och bestämmer sig för att besöka butiken. En viktig del i intrycket utifrån är byggnadens utomhusbelysning. Till exempel fasadbelysning och belysning av utomhusskyltar

Skiltespot

Udendørs skilte kan belyses nedefra med LED-lys eller med en facadespot monteret over skiltet. Det er viktigt at få de rette afstanden mellem armaturen og skiltet, Xcen vil hjælpe dig.

Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden

For at en butik eller anden virksomhed i fysiske lokaler skal have succes, skal det give et godt indtryk udefra, så kunderne finder forretningen og beslutter sig for at besøge den. En vigtig del af indtrykket udefra er attraktive skilte og god belysning af skiltene.

Belysning af udendørs skilte

Skiltebelysning på en arm over et skilt er en af de mest almindelige måder at oplyse skilte på. Lysspredningen fra skiltebelysningsarmaturerne gør sammen med den afstand som armen skaber, at du får et godt jævnt lys på skiltet. Vores skiltearmatur Privo har et kraftigt lys med en spredningsvinkel på 150 grader. Med den skiltebelysning er et armatur pr. 2,5m tilstrækkeligt og det belyser skilte og skilte godt i en højde på op til 4m. Vores anden mulighed er det lidt svagere Signspot, som er perfekt til lidt lavere skilte og skilte placeret i lavere højde. Den anbefalede afstand er én Signspot pr. 1,5m for at give skiltet et jævnt, attraktivt lys.

Skiltebelysning uden arm

Vores skiltebelysning Privo kan monteres uden arm. Du får så mere efterlys ned langs skiltet, skiltet eller facaden du ønsker at oplyse. Selv Signspot kan monteres uden arm.

God lys farve til belysning af skilte

Begge vores skiltebelysningsarmaturer har lysfarve 4000K. Dette er et normalt hvidt lys. Ikke gult varmhvidt lys, der ikke passer til et pænt skilt og ikke blåt koldt lys.

offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!