LED skinner og lyslister

Hos os kan du købe stilfulde og professionelle LED skinner med godt lys. Vælg en færdiglavet LED lyslist herunder eller byg dine egne led skinner. Xcen fra Sverige har største sortiment af alt relateret til LED skinner. Har du brug for hjælp til din belysning, så kontakt os.

led-lister-header

LED skinner og lyslister

Hos os kan du købe stilfulde og professionelle LED skinner med godt lys. Vælg en færdiglavet LED lyslist herunder eller byg dine egne led skinner. Xcen fra Sverige har største sortiment af alt relateret til LED skinner. Har du brug for hjælp til din belysning, så kontakt os.

Byg dine egne LED-skinner & LED-lister till LED lysbånd

Pris per meter - Tilpas efter dine mål

Hyldebelysning

Færdiglavede løsninger optimale til hyldebelysning, for eksempel i butikker

 1. Led skinne Slim 870mm
  Led skinne Slim 870mm
  Butikshylder
  Flere muligheder
  Så lavt som 152 kr.
 1. LED-list Super 24V, 11W, 830mm
  LED-list Super 24V, 11W, 830mm
  Butikshylder
  Flere muligheder
  Så lavt som 195 kr.
 1. Led list Snö i forskellige længder. 1,5m forbindelse. 24V
  Led list Snö i forskellige længder. 1,5m forbindelse. 24V
  Køkken
  Garderobe
  Hylla
  Flere muligheder
  Så lavt som 162 kr.

LED-skinner med bevægelsessensor

Perfekt som garderobebelysning, skabsbelysning

 1. Led skinne med bevægelsessensor. Forskellige længder
  Led skinne med bevægelsessensor. Forskellige længder
  Skab
  Garderobe
  Flere muligheder
  Så lavt som 243 kr.

Bøjelig LED skinne

Bøjelige LED-strips med jævnt lys. Tilpas dem til dine mål

 1. LED slange NEON 10x10mm lodret IP67
  LED slange NEON 10x10mm lodret IP67
  Flere muligheder
  Så lavt som 167 kr.
 1. LED slange NEON 08x16mm vandret IP67
  LED slange NEON 08x16mm vandret IP67
  Flere muligheder
 1. LED slange NEON 10x18mm vandret IP67
  LED slange NEON 10x18mm vandret IP67
  Flere muligheder

Lineær belysning

Færdige loftarmaturer - 2 meter

 1. TOP Lineær belysning 2m lang Dæmpbar
  TOP Lineær belysning 2m lang Dæmpbar
  Kontor
  Gym
  Restaurant
  Flere muligheder
  Så lavt som 1.699 kr.
 1. TOP30 Lineær belysning 2m RGB
  TOP30 Lineær belysning 2m RGB
  Effekt
  Gym
  Event
  Flere muligheder
  Så lavt som 1.238 kr.

Hvilken LED skinne / LED list er bedst? Gode ting at tænke på, når du køber LED strip / LED bånd hos Xcen

Vi har Sveriges største sortiment af alt relateret til LED skinne og LED sløjfe. Udover et stort udvalg har vi hos Xcen haft fokus på at producere produkter, der anses for professionelle og af høj kvalitet, som vi kan stå bag. Det er vigtigt, fordi en stor del af vores kunder er lysdesignere, indretningsarkitekter, indretningsproducenter, arkitekter, konstruktører og el-rådgivere med høje krav til belysning. Når du bygger din LED-liste hos os, starter de fleste med at vælge LED-strips. Vores LED-strips er sorteret efter IP-klasse og Power (W), hvor mere effekt betyder mere lys og IP-klasse er beskyttelsesbetegnelsen. Vælg selv lysets lysstyrke, lysfarve og egenskaber. Vores aluminiumsprofiler er rustbeskyttede og fås i flere modeller, der letter montering og montering. Vi pakker og hjælper gerne vores kunder i både store og mindre projekter. Læs mere om hvordan LED strip virker eller kontakt os for mere information.

LED lister og lyslister med garanteret professionelt lys

Vores LED-lister og lyslister er nøje udvalgt til at dække behovene i de fleste projekter. Indendørs eller udendørs, med valgbare lysfarver, dæmpbar, forskellige spredningsvinkler, valgfrit tilslutningskabel og styring. Vi har alt det nødvendige for at kunne vælge en passende LED-sløjfe eller lyssløjfe til dit projekt. Alle vores LED-strips er dæmpbare og bøjelige med jævnt lys. Derudover er hver lyskæde IP-klassificeret med IP67, hvilket betyder, at de er fuldstændig vandtætte. Materialet er silikone, og det ser godt ud, hvis de kan bøjes lodret eller vandret. Nedenfor lister vi de forskellige navne på produktgrupper, som kan findes hos os.

 • LED-strip / LED tape - LED-strip er en tynd strip med dioder, der ofte fastgøres til en aluminiumsprofil med dobbeltklæbende tape.
 • LED strip / Lysliste - LED strips og lys strips er et færdigt armatur bestående af alu profil og monteret LED strip.
 • LED-sløjfe / LED-rør / Lyssløjfe / Bøjelig LED-strip - Færdiglavet bøjeligt LED-armatur i form af et rør med jævnt lys. Behøves ikke monteres i en aluminiumsprofil.

Fleksible LED skinner af højeste kvalitet

Fleksible LED-skinner giver mulighed for at skabe helt nye belysningsløsninger. Takket være tyndheden, fleksibiliteten og den begrænsede varme kan lys nu indbygges i indretning, lofter, møbler og oplyse rum på måder, som ikke var mulige før. Den tynde, smalle LED-stribe er et produkt, der udnytter disse fordele ved LED-teknologi. Ligesom tidligere teknologi er der mulighed for dæmpbare led strips, hvor brugeren kan styre lysstyrken med en lysdæmper.

Xcen arbejder med to typer LED-skinne. Vi sælger komplette lyslister i bestemte længder og vi hjælper vores kunder med at skræddersy led strips i varierende længder og modeller ved brug af LED strips og aluminiumsprofiler. Med LED skinner og alu strips kan du skabe alt fra korte led strips til trin til lange brede lys strips til lineær belysning i lange korridorer. Vi bygger også mange løsninger til belysning i bardiske eller bordbelysning til køkkener.

Vi kalder vores system af færdige LED-strips til hyldebelysning LED-strip X. Dette system er specielt designet til hyldebelysning i butikker. Længderne er henholdsvis 570 mm og 870 mm, for at de kan passe i svenske standardhylder. Nem montering med magneter eller clips og du kan nemt forbinde flere stykker sammen.

LED lyslister 12V & LED lyslister 24V

Alle vores LED skinner drives af enten 12V eller 24V konstant spænding. En 12V eller 24V transformer er nødvendig for at forbinde LED-strips. Når vi bygger skræddersyede led løsninger til forskellige projekter, bruger vi enten 12V LED skinne eller 24V led skinne. Valget afhænger af kundens ønsker og armaturets styrke.

Transformatorens styrke vælges ved at sammenlægge den samlede effekt af de led-armaturer, der betjenes i projektet. Transformatorens effekt skal være større end den samlede effekt.

Lysliste med helt jævnt lys uden synlige dioder

Vores færdige lyslister har en beskyttende plast i hvid opal. Opalen gør at lyset fra dioderne udjævnes og lysstrimlen får et helt jævnt lys uden prikker. Selv lys uden pletter kan opnås gennem de fleste af vores aluminiumsprofiler, men kan variere alt efter hvilken LED strip der er monteret. Køber du en færdiglavet lysliste hos os, kan du være sikker på, at du får et godt og prisvenligt produkt.

Tilslut nemt flere LED-skinner

Der er mange forskellige måder at forbinde LED-skinner på. Via relækabler med DC-kontakter eller tilslutning via en 12V eller 24V strømskinne, som vi ofte bruger i butiksreoler og displays. Til RGB led strips og en dæmpbar led strip, der skal dæmpes, bruger man ofte et normalt åbent kabel, der tilsluttes skrueterminalen på lysdæmperen eller RGB styringen. Der kan samles flere kabler i samme skrueterminal til parallelforbindelse. Til 12V og 24V led strips kan du have lange kabler i dit projekt. 10m mellem led strip og driver eller mellem to strips er ikke noget problem.

Montering af LED strips och LED skinne

Hvordan en føringsskinne monteres afhænger af projektet og materialet den skal fastgøres i. Det geniale er, at alle de muligheder, der er. En LED skinne er lavet af aluminium og på bagsiden af ​​disse kan du arbejde med dobbeltklæbende tape eller magneter for nem montering. Der kan også bruges monteringsclips, eller man skruer lige igennem aluminiumsprofilen, inden LED-strips sættes i listen.

Led-strips er kuldebestandige og kan bruges i køleskabe, og ved hjælp af IP-klassificerede led-strips kan man bygge lyslister, der kan sidde udendørs. Har du spørgsmål vedrørende LED strips eller LED strips i dit projekt? Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at hjælpe dig med din LED-belysning.

LED skinne udendørs og LED skinne indendørs

Det er fuldt ud muligt at installere og bygge belysning med LED-skinne udendørs ligesom det er muligt med LED-strips indendørs. Den eneste forskel er valget af LED strip, hvor du vælger en model med højere IP-klassificering. For eksempel fungerer de fleste LED-skinne udendørs med IP62 (beskyttelse mod vandstænk), især hvis de monteres i en profil med beskyttelse mod direkte regn. Hvis LED-strimlen, der sidder udendørs, er helt udsat for regn og vand (f.eks. pool, badebro osv.) så er det rimeligt at øge IP-klassen til 67 eller 68. Vi har alle mulige typer af led-strips til udendørs brug, fordi alle af vores aluminiumsprofiler er rustbeskyttede, men vores LED-strips / LED-rør kommer også i indkapslede udgaver, der kan modstå vand og hårde vejrforhold.

 

offertfo_rfra_gan

Tilbud

Kontakt os for et tilbud på dit belysningsprojekt

professionella-produkter

Professionelle produkter

Belysningsprodukter af højeste kvalitet

14-dagars-retur

14 dages returret

Returner din vare inden for 14 dage

saker-betalning

Sikker betaling

Sikker betaling gennem Svea Ekonomi, vælg mellem flere betalingsmuligheder

@xcen_belysning

Bliv inspireret af belysning fra os på Instagram!